V petek, 21. aprila 2017, smo v okviru šolske skupnosti in Zdrave šole izpeljali težko pričakovano športno-družabno srečanje na Dolah.

Mlajši učenci so se pomerili v štafetnih igrah in ustvarjalnih delavnicah, ki so jih vodile starejše učenke (Klara Koletič, Natalija Grm, Tina Hribar, Mojca Tomažič, Špela Močilar, Vesna Sevšek, Eva Lavrič, Zala Pavlin in Alja Brlogar). Učenci so delavnice zapustili s poslikanimi obrazi, novimi zapestnicami in majhnimi navijaškimi bobni. Na delavnicah so nastale tudi risbe za projekt Skupaj smo večji.

Starejši učenci so igrali nogomet na velikem travnatem igrišču, ki nam ga je odstopilo Športno društvo Dole pri Litiji, za kar se jim lepo zahvaljujemo. Vzdušje je bilo tekmovalno, kar dokazujejo številni zadetki, a prežeto s pošteno igro in spoštovanjem do igralcev nasprotne ekipe.

Glavni moto letošnjega druženja je bilo S sodelovanjem zmoremo več, kar so naši učenci zagotovo dokazali. Fotografski utrinki s športno-ustvarjalnega druženja potrjujejo, da so učenci preživeli zanimivo in doživetij polno popoldne.

Barbara Težak, mentorica šolske skupnosti

(Skupno 239 obiskov, današnjih obiskov 1)