V tednu otroka  smo se v petek, 8. 10. 2021, podali na tradicionalni jesenski pohod iz Gabrovke na Čatež in plezanje na umetni plezalni steni pri CŠOD Čebelica. Aktivnosti so se udeležili učenci z Dol in iz Gabrovke.

Učitelji v CŠOD Čebelica so nas prijazno sprejeli, nam  pomagali pri premagovanju začetnih težav pri plezanju na umetni plezalni steni ter nas potrpežljivo spodbujali, da smo laže in hitreje premagali strah pred višino in strmo steno. Za dobrodošlico iz kuhinje je tudi letos  poskrbela gospa Magda. Sveže pečeno pecivo nas je ob toplem napitku okrepilo.

Gibanje v naravi, klepet s prijatelji, premagovanje napora pri hoji in plezanju je polepšala tudi prisotnost staršev, starih staršev in prijateljev, ki so si prilagodili dnevne obveznosti in se pridružili dejavnosti. V Gabrovko smo se vrnili zadovoljni, da smo del dneva preživeli skupaj.

Gozd ponuja številne možnosti za pristna doživetja v naravi. Aktivno preživljanje prostega časa s starši in prijatelji pa nas bogati ter osrečuje, kar smo lahko opazili v veselem razpoloženju in iskricah  v očeh otrok ter odraslih.

(Skupno 248 obiskov, današnjih obiskov 1)