JEJMO ZDRAVO – JEJMO LOKALNO

 Za letošnji tradicionalni slovenski zajtrk so živila prispevali (darovali):

  • črni kruh – žene Društva podeželskih žena (Gabrovka – Vanja Lovše in Branka Golob, Dole – Marjana Oblak)
  • med – Janez Firm, družina Krnc
  • mleko – Zdenko Pivec
  • jabolka – Peter Kraševec (sadjarstvo Kraševec)
  • maslo – Ljubljanske mlekarne

TradSLzajtrk

Vsem, ki so prispevali živila, se zahvaljujemo in se veselimo sodelovanja z njimi tudi v prihodnje!

NAJ DAN SLOVENSKE HRANE POSTANE VSAK DAN!

Letos smo na dan slovenske hrane v goste povabili tudi dva ponudnika, pridelovalca lokalne hrane. V Gabrovki je imel predstavitev svoje dejavnosti čebelar Janez Firm. Na Dolah se je otrokom predstavil sadjar Peter Kraševec. Otroci so jima z zanimanjem prisluhnili in se vključili v pogovor z njima.

Za sodelovanje se jima še posebej zahvaljujemo in jima želimo uspešno nadaljnje delo.

(Skupno 409 obiskov, današnjih obiskov 1)