Spoštovani starši in učenci.

Okoliščine, v katerih trenutno poteka izobraževanje, niso običajne. Vsi smo se znašli pred novimi izzivi, ki jih poskušamo usmerjati tako, da bi bilo za vse najlaže. Vsakemu učencu želimo organizirati čim uspešnejše delo, s koristno izrabljenim časom in individualnim napredovanjem. Tako bomo lahko uspešno zaključili šolsko leto, ter se vrnili v ustaljene tirnice.

Učencem smo v spletne učilnice dodali anketo, v  kateri starše in učence sprašujemo, kako trenutno teče učenje na daljavo pri učenkah in učencih naše šole. Tistim, ki imate stik z učitelji samo preko elektronske pošte, vam bo razrednik posredoval povezavo, s katero boste lahko izpolnili anketo.

Naše delo želimo izboljšati, zato potrebujemo vaše povratne informacije. Hvala za vaše odgovore, ki nam bodo v pomoč pri nadaljnjem delu. Anketo izpolnjujte skupaj. Anketo se seveda izpolnjuje za vsakega otroka posebej. Nekaj vprašanj je namenjenih staršem, ostalo pa učencem. Za odgovore vas prosimo čim prej (do ponedeljka, 6. 4. 2020 do 10. ure).

Poskrbite, da ostanete zdravi. Lep pozdrav.

Ravnatelj: Igor Hostnik

(Skupno 310 obiskov, današnjih obiskov 1)