KOŠARKARSKO-NOGOMETNA TEKMA

med učenci 7. razreda OŠ Gabrovka in OŠ Škocjan

                Trinajst učencev OŠ Gabrovka in trije učenci POŠ Dole smo se v septembru odpravili v Center šolskih in obšolskih dejavnosti na Primorsko. V istem terminu kot mi so v domu bivali tudi učenci OŠ Frana Metelka Škocjan in OŠ Šmarjeta. S prvimi smo se še prav posebej spoprijateljili, zato smo se dogovorili, da bomo v decembru organizirali skupno tekmo v košarki in nogometu. Izbrali smo datum, ki je ustrezal vsem, to je 15. december.

V ponedeljek, 15. decembra, je torej napočil zelo pomemben dan za nas – DAN TEKME. Z učenci iz Škocjana smo se zbrali na naši šoli. Začeli smo s košarko. Sestavili smo mešane ekipe. Igrali smo tri tretjine po 15 minut. Bili smo kar precej izenačeni, kar se tiče rezultata, ki je bil 30 : 23, za nas. Ko smo odigrali košarkarsko tekmo, smo začeli z nogometom. Tu so igrali samo fantje. Končni rezultat je bil 4 : 0, za fante iz Škocjana. Ko smo zaključili s tekmo, smo se poslovili. A ne za dolgo časa, saj smo se dogovorili za povratno tekmo pri njih, v Škocjanu, v prihajajočem letu 2015.

Radi bi se zahvalili vsem navijačem in učiteljem, ŠE POSEBEJ NAŠI RAZREDNIČARKI NATAŠI, ki nam je pomagala pri izvedbi tekme.

Učenci 7. razreda

(Skupno 737 obiskov, današnjih obiskov 1)