zdrava sola

Teden otroka – jesenski pohod in plezanje na umetni plezalni steni

V tednu otroka smo se podali na tradicionalni jesenski pohod in plezanje na umetni plezalni steni pri CŠOD Čebelica na Čatežu. To je le ena od aktivnosti OŠ Gabrovka – Dole na področju varovanja zdravja, ki jih izvajamo v projektu Zdrave šole.

Gibanje v naravi, klepet s prijatelji, premagovanje napora pri hoji in plezanju je polepšala tudi prisotnost staršev, ki so si svoje delovne obveznosti prilagodili in se pridružili dejavnosti.

Učitelj Rado Malnar nam je pomagal pri premagovanju začetniških težav pri plezanju na umetni plezalni steni ter posredoval koristne informacije o varnem plezanju. Kuharica Magda Resnik pa nam je s svojo prijaznostjo in dobrotami iz kuhinje izrekla posebno dobrodošlico. V Gabrovko smo se vrnili utrujeni, a zadovoljni, da smo del dneva preživeli skupaj.

Gozd ponuja številne možnosti za pristna doživetja v naravi. Aktivno preživljanje prostega časa s starši in prijatelji nas bogati, zato smo lahko zadovoljni, da smo si v  hitrem ustaljenem vsakodnevnem tempu in ob številnih obveznostih vzeli čas za druženje v naravi.

(Skupno 544 obiskov, današnjih obiskov 1)