V petek, 21. aprila 2017, bomo v okviru šolske skupnosti in Zdrave šole izvedli športno-družabno srečanje na Podružnični šoli Dole. Srečanje bo potekalo v popoldanskem času, okvirno od 13.00 do 14.45.

Učenci od 1. do 3. razreda se bodo pomerili v štafetnih igrah in sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah, od izdelovanja zapestnic, majhnih navijaških bobnov, poslikave obraza in likovnega ustvarjanja. Zdrav življenjski slog bomo ta dan za učence iz Gabrovke izvedli v okviru športnega srečanja.

Učenci od 4. do 9. razreda bodo lahko igrali nogomet na velikem travnatem igrišču. Tisti, ki ne želijo igrati nogometa, lahko športno spodbujajo svoje sošolce ali pa sodelujejo v likovni delavnici Skupaj smo večji, kjer bodo s svojo risbo sodelovali pri največjem sestavljenem likovnem izdelku na svetu (za vpis v Guinnessovo knjigo rekordov).

Odhod iz Gabrovke bo ob 12.40, predviden prihod pa okoli 15.10. Učence, ki so označili izstop na poti z Dol v Gabrovko, bomo odložili na označenih mestih. Poskrbeli bomo tudi za prevoz učencev, ki običajno ob 15. uri odhajajo s šolskim prevozom v smeri Javorskega Pila. Avtobus bo po prihodu v Gabrovko odpeljal tudi te učence. Ostali učenci bodo odšli domov, kakor ste označili na prijavnici.

Spremenjeni bodo tudi šolski prevozi na Dolah. Prve vožnje avtobusa (12. 35) ta dan ne bo, drugo vožnjo avtobusa pa bomo prestavili na kasnejšo uro, ki bo predvidoma ob 14. 45, tako da bodo učenci podružnične šole lahko odšli domov s šolskim prevozom. Prevoze s kombijem bomo prilagodili glede na udeležbo učencev na srečanju. Natančen urnik prevozov s kombijem bomo naknadno objavili.

Na srečanje ste vljudno vabljeni tudi starši in drugi bližnji sorodniki. Poleg ogleda športnih tekem lahko sodelujete tudi v likovni delavnici Skupaj smo večji. Pridite in se družite z nami.

Barbara Težak, mentorica šolske skupnosti

(Skupno 58 obiskov, današnjih obiskov 1)