Spoštovani starši.

V četrtek, 15. 10 2020 bo predavanje mag. Janija Prgića »TANKA ČRTA ODGOVORNOSTI«. Namenjeno je staršem in najstarejšim osnovnošolskim učencem. Predavanje se bo začelo ob 17.30 uri in bo trajalo eno uro.

Istega dne bo isti predavatelj izvedel tudi delavnice za strokovne delavce OŠ Gabrovka – Dole.

Vsebina in izkušnje, ki jih lahko pridobimo na predavanju so lahko neprecenljive za vse. Še posebej pa so uporabne za tiste, ki želijo svojim otrokom in tistim, s katerimi delajo v pravem trenutku ustrezno pomagati. O predavatelju, njegovem delu in tudi vsebini predavanja lahko nekaj izveste tudi na spletu:

http://www.center-mi.si/zivljenje-nad-crto.html

http://www.center-mi.si/javni-zavodi.html

Glede na veljavne ukrepe za zmanjševanje širjenja novega korona virusa, moramo pripraviti ustrezne pogoje za izvedbo predavanja. Da bomo lahko ustrezno pripravili pogoje, nujno potrebujemo vašo najavo udeležbe dogodka. Med predavanjem bomo upoštevali veljavna priporočila NIJZ: ustrezno razdaljo, uporabo mask, razkuževanje, prezračevanje prostorov in vodenje evidenc. Glede na število najavljenih staršev bomo dogodek organizirali v ustreznem prostoru in pripravili ustrezne pogoje.

Svojo namero udeležbe predavanja nam sporočite preko spletnega obrazca: https://forms.gle/dewwKPt1QHCNrAnS9 .

V primeru težav z obrazcem, nam svojo udeležbo najavite po telefonu.

V kolikor bi se zahtevani ukrepi spremenili tako, da predavanja ne bi mogli izvesti, vas bomo pravočasno obvestili. Vaše najave pričakujemo do ponedeljka, 12. 10. 2020, do 12. ure. Posamezne spremembe bodo iz tehtnih razlogov možne tudi po tem času.

Zavedanje tankosti črte odgovornosti je tisto, kar nas trenutno nese… Morda pa se je bomo po predavanju zavedali večkrat.

Lep pozdrav

Igor Hostnik, ravnatelj

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)