Današnji dan je bil čisto običajen. Nekaj nas je sicer omagalo, a smo si med dopoldanskim počitkom nabrali novih moči. Imeli smo najokusnejše kosilo, kar nam je pri regeneraciji vlilo še dodatnih moči. Veselo smo se odpravili na popoldansko kopanje in se veselili zaključnega večera. Vedeli smo, da bo nekaj posebnega. Vsi smo dobili diplomo  za udeležbo v šoli v naravi ter prislužene delfinčke (bronaste, srebrne, zlate). Podelili pa smo tudi diplomo za najbolj urejeno sobo.

Nato nas je obiskal gospod Simon, ki se je prelevil v Indijanca. Da pa smo tudi mi postali čisto pravi Indijanci, nam je Indijanec Simon narisal tatuje. Potem smo zakurili ogenj in si na njem spekli penice. Bilo je zelooooo okusno. Odplesali smo kar nekaj indijanskih plesov in se preizkusili v skoku čez goreči ogenj. Vsi skupaj smo neizmerno uživali.

Jutri nas čaka le še dopoldansko kopanje, pospravljanje sob, pakiranje kovčkov in pot proti domu.

P.S. Otroci so bili zelo pridni, prizadevni pri plavanju, delavni pri pouku in poslušni pri ostalih dejavnostih. Učiteljem je bilo v veselje preživeti teh pet dni skupaj z njimi.

 

[wzslider autoplay=”true”]

(Skupno 86 obiskov, današnjih obiskov 1)