Obvestilo staršem in učencem!

Na delovno soboto, 29. 9. 2018, 8.00–12.15 bo na Dolah pri Litiji izveden DAN ZDRAVJA. Učenci pridejo v šolo kot običajno.

Prevozi:

Jutranji prevozi bodo potekali po ustaljenem voznem redu. Popoldne bo prevoz organiziran takoj po izvedeni dejavnosti, po prilagojenem voznem redu in na vseh šolskih progah. Prvošolce iz šole Gabrovka boste starši lahko prevzeli pri šoli Gabrovka (predvidoma med 12.30–13.00).

Prehrana:

V šoli bo organiziran zajtrk za tiste otroke, ki običajno v šoli zajtrkujejo. Šolska malica bo za vse učence, kosila ne bo. Pripravljena bo degustacija zdravih prigrizkov (sadje, sadno-zelenjavni napitki ter prigrizki s svežim namazom iz šolske kuhinje). Učenci ne prinašajo nezdravih prigrizkov in pijače. Priporočamo, da učenci pred odhodom od doma ustrezno zajtrkujejo.

Oblačila in obutev ter športna oprema:

Udobna obutev in športno-pohodniška oblačila, ki so primerna za pohod. Učenci, ki bodo sodelovali v igrah z žogo (predhodne prijave), morajo imeti s seboj dodatno športno opremo in obutev. Potrebovali bodo nahrbtnik za malico.

Zbiranje odpadnega papirja:

Vsak otrok prinese paketek papirja in ga odloži na določeno mesto (v Gabrovki pri vhodu v šolo, na Dolah pri vhodu v garažo pri šoli). Starši in krajani odložijo papir pri stari šoli na Dolah pri Litiji.

 

(Skupno 88 obiskov, današnjih obiskov 1)