Spoštovani starši!

V sredo, 7. 4. 2021, bomo za učence 6.–9. r. organizirali kulturni dan na daljavo. Preko spleta si bodo ogledali film Salon pri Romy, ki ga ponuja Kinodvor. Cena vstopnice preko spleta je 2,7 evra, ki jo boste poravnali z aprilsko položnico. Učenci iz iste družine si lahko film ogledajo skupaj, kar pomeni, da se bo družini zaračunala le cena ene vstopnice.

Dostop do filma je povsem enostaven. V spletni učilnici bo v razdelku Kulturni dan, 7. 4., tisti dan objavljena povezava. Kliknite nanjo in nato vpišite geslo za dostop, ki je prav tako zapisan v spletni učilnici. Film bo na voljo do 15. ure, nato se dostop zapre. Za kvalitetno predvajanje filma vam svetujemo, da imate omogočeno čim boljšo internetno povezavo (obenem naj ne delujejo npr. drugi programi, internetne igre ipd.). Če se boste povezali preko mobilnega omrežja, bo pri ogledu prišlo do večjega prenosa podatkov, zato vam svetujemo, da pred ogledom filma preverite količino brezplačnega prenosa podatkov. V primeru tehničnih težav pokličite v tajništvo (031 612 072) in poskušali vam bomo pomagati.

Dan dejavnosti je za učence obvezen. V primeru bolezni je odsotnost učenca opravičena. V tem primeru vas prosimo, da najkasneje v sredo, 7. 4. 2021, do 14. ure v tajništvo na številko 031 612 072 sporočite odsotnost otroka, razredni učiteljici pa čim prej posredujete opravičilo o odsotnosti. V nasprotnem primeru boste morali nakup spletne vstopnice vseeno poravnati.

Barbara Težak

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)