Zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi je Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov.

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je skladno s pristojnostmi izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARSCoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020.

Ker gre za sklep, ki spreminja šolski koledar, je pričakovati, da bo v naslednjem tednu ministrstvo posredovalo informacije, kdaj in na kakšen način bomo teh 5 delovnih dni nadomestili.

Po 12. 11. bomo nadaljevali s poukom. V kakšni obliki bo tedaj pouk potekal, je odvisno od epidemioloških razmer in odločitev ministrstva. Če bo potekal na daljavo ali v šoli, bomo izvedeli do konca naslednjega tedna.

Takoj, ko bomo imeli več informacij, vas bomo obvestili.

Učencem priporočamo, da čas, ki ga bodo v naslednjem tednu preživeli doma, izkoristijo za branje, ponavljanje in odpravljanju vrzeli, ki so nastale od začetka šolskega leta do sedaj. Predvsem pa, da dokončajo vse obveznosti iz tedna pred počitnicami, ko so imeli pouk na daljavo.

Lep pozdrav

Igor Hostnik, ravnatelj

(Skupno 150 obiskov, današnjih obiskov 1)