Spoštovani.

Vlada je sprejela spremenjen Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih, ki bo objavljen v Uradnem listu Republike Slovenije. Ravnokar smo s strani MIZŠ prejeli okrožnico v zvezi izvajanjem vzgojno-izobraževalnega dela v osnovnih šolah in vzgojno-varstvenega dela v vrtcih od 1. 2. 2021. Okrožnico si lahko ogledate tukaj.

Na podlagi odloka bomo šole v Zasavski regiji ponovno izvajale pouk na daljavo v vseh razredih, vključno s prvim triletjem.

Lahko pa zagotavljamo nujno varstvo za učenke in učence v prvem triletju. Nujno varstvo bomo izvajali za tiste učenke/učence, katerih oba starša ali eden od staršev, ki je samohranilec, sta zaposlena v sektorjih kritične infrastrukture, določenih v 4. členu Zakona o kritični infrastrukturi (Uradni list RS, št. 75/17), v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, zavodih s področja socialne varnosti, v Slovenski vojski in Policiji. Zaposlitev se ugotavlja na podlagi potrdila delodajalca.

Zaradi organizacije dela zaposlenih in pripravo obrokov za prisotne otroke, potrebujemo natančne podatke o potrebah za varstvo vašega otroka.

Prosimo vas, da prisotnost vašega otroka označite v spletni obrazec.

Podatek potrebujemo čim prej –  najkasneje do 29. 1. 2021, do 11. ure. O podrobnostih izvajanja vas bomo obvestili tekom jutrišnjega dne.

V primeru sprememb s strani vlade RS in sprostitvi ukrepov vas bomo pravočasno obvestili preko SMS sporočila.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na tel. številki 01/ 8971 242.

Lep pozdrav

Igor Hostnik, ravnatelj

 

(Skupno 245 obiskov, današnjih obiskov 1)