V tednu od 19. 10. do 23. 10 2020 bo za učence od 7. da 9. razreda potekal pouk na daljavo. Pri tem bomo uporabili izkušnje, ki smo jih pridobili v spomladanskem delu preteklega šolskega leta.

Pouk bo potekal v spletnih učilnicah posameznih razredov (https://ucilnice.arnes.si/course/index.php?categoryid=182 – prijava preko AAI prijave). Za komunikacijo učenci uporabljajo Arnes elektronske naslove, ki so jih vsi dobili v preteklih letih (prijava preko Arnes spletne pošte: https://webmail.arnes.si/). Za videokonferenčno povezavo bodo uporabljali aplikacijo ZOOM. Za vključevanje v aplikacijo bodo povezave v spletnih učilnicah, ali pa jih bodo na uro povabili učitelji preko elektronske pošte. V kolikor bo prišlo do težave s gesli in prijavami, težavo sporočite Nataši Cerovšek, prof. na njeno elektronsko pošto (natasa.cerovsek@os-gabrovka-dole.si). Urnik srečanj v aplikaciji ZOOM bo za vsak dan sproti objavljen na začetni strani posameznega razreda. (Na tak način bomo spremljali, da ne bo preveliko število srečanj in ne bo hkratnih srečanj za različne predmete in sorojence v družini.)

Učence je potrebno opozoriti, da se morajo držati dogovorov za čas izvedbe posameznih nalog. Na tak način se bodo izognili kopičenju snovi. Prav bi bilo, da vse svoje obveznosti opravijo do petka 23. 10. in zasluženo uživajo v jesenskih počitnicah (od 26. 10. do 1. 11.). Za učence od 1. do 4. razreda bo pouk potekal po rednem urniku v šoli. Učenci 5. in 6. razreda se bodo udeležili letne šole v naravi na Debelem Rtiču, kjer bo potekal prilagojen pouk šoli v naravi.

Ravnatelj, Igor Hostnik

(Skupno 313 obiskov, današnjih obiskov 1)